© firma.nl
 
Zuiderplein 3
8911 AM Leeuwarden
Tel.: 058-2132399
Fax: 058-2132394
Mob. 06 1402 3630
Email: info@aCaseOfNails.nlManicure of Nagelstyliste, een beroep met volop kansen in een creatieve groeimarkt!!

De vakbekwame en ervaren nagelstyliste heeft een prachtig beroep met volop kansen en nieuwe uitdagingen. Nagelstyling is tenslotte (nog) een vrij beroep en kent een vrij lage investering. Een praktijk aan huis of een bezoekservice is een bewezen formule om een goed bedrijf op te starten. Variabele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure/nagelstyliste goed is te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste/kapper/pedicure, en daarnaast makkelijk inpasbaar is in verschillende gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf. In dit beroep ben je verzekerd van een goede verdienste, mede door de verkoop van verzorgingsproducten met een hoge winstmarge.

OPLEIDINGEN
Momenteel vinden er geen opleidingen plaats
De vakopleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursussen bestaan uit verschillende modules en worden per module afgesloten met een deelcertificaat of per geheel met een Allround-certificaat. Maak een keuze uit het ruime aanbod, ook voor ervaren stylistes. Een lesdag duurt 3 uur. Verderop op deze pagina vind je een overzicht van onze belangrijkste opleidingen.
ALTIJD OP MAAT GESNEDEN
Momenteel vinden er geen opleidingen plaats. Het opleidingsprogramma en de cursussen zijn toegesneden op een kleine groep leerlingen. Zo krijg je dus maximale aandacht. Je volgt 1 les per week. Denk er wel aan dat er ook huiswerk bij komt kijken (voornamelijk praktijk), zo'n 4 uur per week. Wij verwachten 100% inzet van onze volwassen cursisten. Je betaalt tenslotte ervoor dat wij het je goed leren, dus moet je er zelf ook alle moeite in steken!

VOLLEDIG NASLAGWERK
Een uitgebreide cursusdocumentatie wordt aan iedere cursist ter beschikking gesteld. Omdat er natuurlijk altijd theorie aan te pas (moet) komen, is het cursusboek overal voorzien van handige stappenplannen, waardoor het veel praktische waarde voor je heeft - ook na de opleiding!!

TECHNIEKEN
Je kunt bij ons voor alle gangbare technieken terecht:

o GEL
o ACRYL
o MANICURE
o PROBLEEMNAGELS
o NAILART
o ELEKTRISCH VIJLEN

WANNEER?
Momenteel vinden er geen opleidingen plaats
Naast de opleidingen is er ook een groothandel voor nagelstyling.

HOE?
Een cursus kiezen is maatwerk. De ervaring leert dat persoonlijke omstandigheden daarbij belangrijk zijn. Veel cursisten hebben een drukke baan, anderen hebben elders al een opleiding gevolgd en willen de draad weer oppakken. Ervaren stylistes die naar meer diepgang zoeken hebben weer heel andere wensen.

OVERZICHT OPLEIDINGEN: Momenteel vinden er geen opleidingen plaats
De opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules. Deze modules zijn weer opgenomen in een combinatieopleiding. De combinatie is aantrekkelijk, omdat er een afstemming is gemaakt tussen bepaalde basisonderdelen uit de losse modules en deze tevens tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. De opleiding kan in termijnen betaald worden! Wil je hiervan gebruik maken, neem dan even contact met ons op voor een op maat gesneden schema!

Klik op een van onderstaande links om het cursusrooster per maand te bekijken. Momenteel vinden er geen opleidingen plaats.
April 2012 Mei 2012 Juni 2012 Juli 2012 September 2012 Oktober 2012 November 2012 December 2012

OPLEIDINGEN
De opleidingen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De opleiding bestaat uit verschillende modules en wordt afgesloten met een certificaat. Maak een keuze uit het ruime aanbod, ook voor ervaren stylistes.
Onze belangrijkste OPLEIDINGEN zijn: Momenteel vinden er geen opleidingen plaats

ALL-ROUND PLUS-OPLEIDING (16 Dagdelen)
ALL-ROUNDOPLEIDING (14 Dagdelen)
Deelopleiding ACRYLSYSTEEM (9 Dagdelen)
Deelopleiding GELSYSTEEM (9 Dagdelen)

LOSSE MODULES (2 OF 3 Dagdelen, ter aanvulling van je deelopleiding)
- Module MANICURE, 2 dagen
- Module GEL, 5 dagen
- Module ACRYL, 5 dagen
- Module OPVULTECHNIEK, 1 of 2 dagen
- Module PROBLEEMNAGELS, 1 dag
- Module NAILART, 1 of 2 dagen
- Module ELEKTRISCH VIJLEN, 2 dagen

Bij elk onderdeel krijg je een lespakket, dat de benodigde materialen bevat om de lessen te kunnen volgen, zoals nailart, penselen, enz.

Het complete opleidingsaanbod en de prijzen zijn in detail opgenomen in onze Opleidingsbrochure, die je hier kunt opvragen:Momenteel vinden er geen opleidingen plaats.

Voor reeds in de praktijk werkende NAGELSTYLISTEN hebben wij mooie Kennismakingsdagen, waarin je handige technieken kunt leren.
Je kunt bijv. kiezen of je een gel- of acryldag wilt bijwonen, dus je kunt bij ons altijd terecht voor herhalingsles of om een andere manier te leren! Het is wel de bedoeling dat je met onze producten werkt en deze ook afneemt.

WANNEER?
Je kunt deze opfrisdag volgen op afspraak. Er wordt gewerkt met onze producten, je krijgt veel uitleg en oefent op je Nailtrainer of als je niet in het bezit ervan bent, staat er hier een voor je klaar. Je kunt op deze dag een materiaalpakket (Gel of Acryl) aanschaffen, zodat je meteen over alle producten kunt beschikken. De lesdagen kun je vinden in het opleidingsschema. De kosten hiervan bedragen per dagdeel 50,00 voor nagelstylisten die nog niet eerder een opleiding Nagelstyling bij OC Noord/A Case of Nails hebben gevolgd, of zijn zelfs HELEMAAL GRATIS voor oud-cursisten van OC Noord/A Case of Nails. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

De volgende workshops kan iedereen volgen. Er is geen speciale vooropleiding vereist.

  • Workshop Edelsteenmassage hand en onderarm
(1 dagdeel zonder model, incl. materiaalkit en certificaat)

Het is noodzakelijk dat je in onze lessen de door ons aangeleverde producten gebruikt, daar de werkwijze hierop is afgestemd.
Het is niet toegestaan om producten van een ander merk mee te brengen.
Er wordt een aanbetaling gevraagd.

De hoogte van het lesgeld is opvraagbaar na opgave van je gegevens bij ons opleidingscentrum
Wil je een brochure en inschrijfformulier ontvangen, ga dan naar deze link: Momenteel vinden er geen opleidingen plaats.